میزبانی حرم مطهر رضوی از ۳۵۰۰ زائر افغانستانی در دهه پایانی صفر نخستین مدرسه فصلی «فلسفه اخلاق» در مشهد برپا می‌شود بخش بین الملل بنیاد امام رضا(ع) به زودی تقویت می‌شود معاون سازمان حج: بیش از ۵ میلیون نفر در نوبت اعزام به عمره مفرده هستند درباره «سید مجتبی حسینی»، نویسنده کتاب «حضرت سکینه (س)؛ اسطوره ادب و عرفان» رفاقت با امام رضا (ع) کلید بهار معنویت | چگونه اندوخته‌های معنوی ماه محرم و صفر را حفظ کنیم؟ آغاز نهادینه‌سازی فرهنگ نماز از مدارس تاکید بر طرح و تصویب قوانین در راستای ایجاد زیرساخت‌های مربوط به مساجد نگهداری تابلوی تمثال امام رضا(ع) در موزه آستان قدس رضوی تکذیب شد تلاش برای تحقق مسجد تراز اسلامی | فعال‌سازی ۲۰ هزار مسجد در طرح «محراب» حکم شرعی آموزش شعبده چیست؟ مسجد جمکران میزبان هیئات مذهبی در روز شهادت امام حسن عسکری(ع) ساماندهی شعب موسسات قرآنی سراسر کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ مدیرکل بنیاد شهید خراسان‌رضوی: خدمات شهرداری مشهد برای اشاعه نام شهدا بسیار ارزشمند است تاریخچه‌ای از توسعه حرم امام رضا علیه‌السلام در عصر «وزیرنظام» در دوره قاجار خودتان را بزنید به آن راه آقا! خورشید، پشت این پنجره است عنایت خاص امام رضا (ع) به شیخ حبیب‌ا... آثار، برکات و چرایی زیارت امام رضا (ع) | عهدی که با زیارت ادا می‌شود گزارشی از نمایشگاه عکس های حسن توکلی از حرم مطهر رضوی در نگارخانه فردوسی | با عکس هایم از حرم، زندگی کردم
سرخط خبرها

ورود ۷۶۰۰ زائر پیاده به مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۴ | تشرف ۶۰۰ زائر عراقی به حرم امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۳۱۴۴۹
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
ورود ۷۶۰۰ زائر پیاده به مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۴ | تشرف ۶۰۰ زائر عراقی به حرم امام‌رضا(ع)
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام‌رضا(ع)، از ورود ۷۶۰۰ زائر پیاده به مشهد مقدس در ایام دهه کرامت امسال خبر داد و گفت: همچنین ۶۰۰ زائر عراقی در قالب هشت کاروان در سالروز میلاد امام‌رضا(ع) به مشهد مشرف می‌شوند.

حسین رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، اعلام کرد: همانند سال‌های گذشته، در ایام دهه کرامت، هزاران زائر پیاده از سراسر کشور و حتی برخی کشور‌های همسایه به مشهد مقدس مشرف می‌شوند.

وی گفت: امسال حدود ۷۶۰۰ زائر پیاده از چهار مسیر اصلی وارد مشهد می‌شوند. از این تعداد، تاکنون ۳۴۰۰ نفر وارد شهر شده‌اند، ۱۸۰۰ نفر دیگر امروز می‌رسند و باقی‎مانده یعنی حدود ۲۴۰۰ نفر، فردا وارد خواهند شد.

رضایی افزود: علاوه بر زائران عادی، کاروان‌های ویژه‌ای نیز در حال حرکت هستند؛ ازجمله می‌توان به کاروان‌های استان‌های ساوه، همدان، کرمانشاه و قزوین اشاره کرد که از مراکز استان‌ها به سمت مشهد راه افتاده‌اند. همچنین کاروان‌های متعددی از شهرستان‌های خراسان رضوی ازجمله تربت‌جام، تربت‌حیدریه، تایباد، فریمان، گناباد، بستان‌آباد، سبزوار و شبکه‌های بندافکن در مسیر هستند.

او ادامه داد: یک گروه ویژه زائران پیاده بانوان از قلندرآباد فریمان امروز حرکت کرده‌اند و انتظار می‌رود تا شب به مشهد برسند. همچنین کاروانی متشکل از ۳۵۰ نفر از جانبازان و خانواده‌های شهدا از نیشابور حرکت کرده‌اند که بخشی از آن‌ها امشب می‌رسند و بخشی دیگر فردا صبح وارد مشهد خواهند شد.

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام‌رضا(ع) اظهار داشت: امسال هشت کاروان عراقی نیز داریم که جمعاً حدود ۶۰۰ نفر را شامل می‌شوند. این کاروان‌ها در قالب گروه‌های ۵۰ تا ۱۰۰ نفره از مسیر‌های مختلف به مشهد می‌آیند. همچنین یک کاروان عراقی دیگر در مسیر استان سمنان است که امروز وارد خراسان رضوی می‌شود و حدود ۱۵۰ زائر پیاده دارد.

رضایی از حضور یک گروه دوچرخه‌سوار نیز خبر داد و گفت: کاروان دوچرخه‌سواران، هرچند کوچک‌تر است و فقط ۲۵ نفر عضو دارد، اما بخشی از مسیر را با دوچرخه و بخشی را پیاده طی می‌کنند. همچنین حدود ۱۵۰ زائر پیاده از مسیر پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد سرخس به مشهد می‌آیند.

وی درباره امکانات و خدمات ارائه‌شده به زائران توضیح داد: در مسیر‌های جاده سرخس، جاده نیشابور، ایستگاه‌های قبل و بعد از مُلک‌آباد و ایستگاه رباط خاکستری، بیشترین حجم استراحت و اتراق زائران را داریم. رباط خاکستری به دلیل امکانات بیشتر، بیشترین استقبال را داشته و سال‌به‌سال ظرفیت آن افزایش یافته است. فاصله این ایستگاه تا مشهد حدود یک روز پیاده‌روی است.

رضایی تأکید کرد: در مشهد نیز امکانات اسکان، خدمات رفاهی، درمانی، تغذیه و استراحت برای زائران فراهم شده و پیش‌بینی‌های لازم انجام شده است. بزرگ‌ترین کاروان‌ها از استان‌های تهران و البرز هستند که هرکدام ۱۵۰۰ نفر را شامل می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->